1. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  2. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Haber ||Harem||Ecchi|| Anime Önerisi

'Anime Tanıtım ve Haberleri' forumunda Tirisumakinat tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. Tirisumakinat

Tirisumakinat Küçük Bir İçerikçi :)
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    23
    1-)Date A Live
    cropped-600-600-402690.png

SERİ HAKKINDA
    Itsuka shido liseli erkek bir öğrencidir bahar tatilinin son gününde şehri hara beye çeviren bir patlama olur ve sonrasında Shido'nun önünde zırhlı bir kız
    belirir.Shido'nun üvey kardeşi kotori kısaca bu kızın ''ruh'' olarak çağırıldığını
    söyler.Kotori anti ruh örgütüne bağlı bir kumandandır ve görevi Shido'nun bu
    ruh kızla çıkmasını sağlamak üzere emir almıştır.
    Editör Notu: favori animelerindendir.Konusunu ilk okuduğumda tam anlama

samda izleyince anladım.Kesinlikle tavsiye ettiğim bir animedir ecchi olarakta
    çok abartılı olmayışı iyi.

2-)Trinity Seven
    proTYGa.jpeg

SERİ HAKKINDA
    Kasuga Arata'nın yaşadığı küçük kasabada hergün normal bir gün gibi geçiyordu.Ancak kara güneşin olduğu gün her şey değişecekti ve bunu takiben
    bir anda karşısına bir büyücü çıkacaktı.Kara güneş yaşadığı yeri yıkacak
    büyük bir fenomene sebep olucaktı.Çocukluk arkadaşı şehri terk ettiğinden
    Kasuga'nın hayatını yavaş yavaş normale döndürme görevi Grimoire'ye kal
    mıştı.

Editör Notu: Git ve izle gerçekten.Pişman olucağını sanmam.

3-)Absolute Duo

cropped-600-600-727997.jpg

SERİ HAKKINDA
    Hikayemiz '''blaze''adı verilen,insan ruhundan oluşturulan silahları konu alı
    yor.Tooru kokonoe'de bir blaze kullanıcısı olacağına sevinirken onunki bir

silah değil kalkandır.Diğer yandan dövüş yeteneğini geliştirmek için girdiği
    okulda kızla birlikte kalmaktadır.
    Editör Notu(yok):izledim bitirdim ecchi de çok yok konuda kötü değil olur olur.

4-)Gakusen Toshi Asterisk

cropped-600-600-704366.png

SERİ HAKKINDA
    Su üzerinde bulunan akademi şehri Rikka ''yıldız savaşları'' denilen eğlenceli
    düelloların geçtiği bir okuldur.Ancak bu akademide kızların ve erkeklerin üstün
    lüğünü belirleyen savaşlar yapılmaktadır.Bu savaşta erkekler ve kızlar kendi silah
    larını kullanarak üstünlük sağlamaya çalışırlar bunlardan biride Amagiri Ayoto'dur.
    Ayato öğrenci konseyi başkanı Claudia'nın özel daveti ile bu akademiye giriş yapar
    ve geldiği gün ''taçalevi cadısı'' ile savaşmak zorunda kalır.

Editör Notu: klasik bir harem ama kötü değil.

5-)IS:Infinite Stratos cropped-600-600-226602.jpg

SERİ HAKKINDA
    Infınite Stratos savaş ve çatışmaların önemli bir aracı haline gelmiş bir silah
    landırılmış dış iskelek sistemidir.Erkeklerin şanssızlığı olarak sadece kadınlar
    Infınite Stratos kontrol edebilmektedirler birkaç istisna dışında.Bu istisnalardan
    biri olan Orimura Ichika,kendisi de ünlü bir IS pilotu olan ablası tarafından yetiş
    tirilmiş bir yetimdir.Is'ları kontrol etme yetisi 15 yaşında iken kazara farkedilen
    Ichika,Is pilotları yetiştiren bir okula burslu olarak kabul edilir.

Editör Notu: yorumlarda çocuk çok hödük diye şikayet edilmiş siz takmadan
    izleyin.

6-)Hundred
    wallhaven-379401_600x600.png

SERİ HAKKINDA
    Hundred dünyayı işkal eden gizemli ve vahşi yaşam formuna karşı etkili olan
    tek silahtır ve bu silahı ustalıkla kullananlara Slayer denmektedir.Slayer olmak
    isteyen Hayato Kisaragi denizcilik akademisi'nin küçük bahçe gemisine girmeyi
    başarır.Hayoto, kendisini bir şekilde tanıyan oda arkadaşı Emil Crossford'a karşı
    tuhaf ancak tanıdık bir şeyler hisseder.Bu da yetmezmiş gibi okulun ilk günü krali
    çe lakaplı okulun en güçlü öğrencisi Claire Harvey'le bir düelloda yüzleşmeye mec
    bur bırakılır.

Editör Notu: valla izledim bitirdim ve izleyelimmi? sorusunu tam olarak cevapla
    yamasamda siz bide gidip bir kendiniz bakın derim.

7-)Kimi Ga Aruji De Shitsuji Ga Ore De
    Kimi_Ga_Aruji_De_Shitsuji_Ga_Ore_De_anime_girls_600x600.jpg

SERİ HAKKINDA
    Ailevi sorunlardan ötürü Ren Uesugi ve kız kardeşi Mihato evden ayrılırlar.
    Şehre taşınırlar fakat kendilerini para sıkıntısı içinde bulurlar.Bir şekilde
    Kuonji Ailesi malikanesinde iş bulabilirler.

Editör Notu: Dün bitirdim eğlenceli bir anime idi.Ecchi sevmeyen dostlar
    için ecchi de yok denilecek kadar az.

8-)Hentai Ouji To Warawanai Neko
    cropped-600-600-728678.png

SERİ HAKKINDA
    Yokodera sapık düşünceli sıradan bir lise öğrencisidir.Ne varki normal düşün
    düklerini bile söyleyemeyip hep içine attığı için sürekli çevresindekilerin ona
    karşı olan beklentilerine göre haraket etmektedir.Bu yüzden başladığı işler
    sürekli amacının dışında sonuçlanmaktadır.Parkta geçen kızların eteklerinin
    altına bakmak için eğilip otları temizlerken halka açık alanı temizlediği için
    haberlere çıkmak,bisikletle dolaşırken eteği açılan bir kadına bakarken kaçan
    hırsıza çarpıp etkisiz hale getirdiği için ödül almak gibi olaylar örnek verilebilir.
    Bir gün kendi gibi sapık arkadaşı neden neko(gülümseyen kedi heykeli)dan dilekte
    bulunmuyorsun der ve anime başlar.
    Editör Notu: burdaki bir duruma hemen el atıyım animenin ismindeki hentai Ouji
    ''sapık prens'' anlamına gelmektedir yanlış şeyler düşünmeyelim lütfen.

9-)Ore No Konojo To Osananajimi Ga Shuraba Sugiru
    Ore_No_Kanojo_To_Osananajimi_Ga_Shuraba_Sugiru_600x600.jpg

SERİ HAKKINDA
    Kidou Eita isimli kahramanımız Tıp fakültesini kazanmak için elinden gelen
    her şeyi yapmaktadır.Anne ve Babasının boşanmasından dolayı aşka karşı
    bir intipati beslemektedir.Günün birinde Masuzu isimli gümüş saçlı mavi
    gözlü bir kız beklenmedik bir şekilde hayatına girer.Masuzu kendine sahte
    bir erkek arkadaş aramaktadır.En uygun kişi olarak Eita'yı bulmuştur.Tabi
    bu durum çocukluk arkadaşı Chiwa ve diğerleri tarafından hoş karşılanmıyor.
    Bu da Kidou eita üzerinden yapılacak bir savaş anlamına gelmektedir.

10-)Saijaku Muhai No Bahamut
    cropped-600-600-701410.png

SERİ HAKKINDA
    Hikaye beş yıl önce ülkesi darbeyle tahttan indirilen hanedanın üyesi Prens
    Lux'ın yanlışlıkla bayanlara özel bir alanda ülkenin yeni prensesi Lisesharet'ı
    çıplak görmesi ile başlar.Bu duruma öfkelenen lisesharet Lux'ı Drag-Ride düel
    losuna davet eder.Drag-ride dünyada antik harabelerden çıkarılan zırhlı mekanik
    silahlardır.Lux bir zamanlar en güçlü Drag-şövalyesi olarak tanınırken şimdi
    mağlup adıyla tanınmaktadır.Çünkü dövüşte asla hücum yapmayacaktır.Düello
    dan sonra lux kendini soyluların gittiği drag şövalyesi yetiştiren bayan akademi
    sinde bulur.

TheUmi ve Vuats bunu beğendi.
  2. Emir Ackerman

Emir Ackerman Aktif Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. Vuats

Vuats Sama
    Site Yöneticisi

Alınan Beğeniler:
    181
    Editör notu bölümlerini geliştirmen lazım çünkü yeterince
    bilgilendirici olmadığını düşünüyorum.Ya editör notunu kaldır yada
    üstüne biraz daha çalışarak yazarsan (büyük ihtimal konuları
    yazarken aklına geleni yazıyorsun oraya) şuan daha doğal olsada
    daha kaliteli içerik çıkarmak için bu gerekli.Benim şahsi fikrim,post için teşekkürler :)

4. Tirisumakinat

Emekli

Alınan Beğeniler:
    23
    dikkate alacağım sağol.Daha çok doğal olmaya çalışmamın nedeni okuyucu okurken sıkılmamasıdır.Misal biri okurken bunun internetten kopyala yapıştır yapmadığımı kendim uğraşarak hazırladığımı da görmüş olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda fazla bilgilendirme insanları sıkabilir diye düşünmekteyim.Ve burdaki animelerin konularıda kendim kısaltarak kendimce yazdım.Bu tarz şeyleri kendim yazmamın sebebi ise okuyucu ile etkileşimde olmaktır sanki ona anlatıyormuş gibi.Fakat yorumunuz için sağolun bunu değerlendireceğim.Sağlıcakla kal
    :yokcanım::yokcanım:byebye

Vuats bunu beğendi.
  5. TheUmi

TheUmi Admin
    Site Yöneticisi

Alınan Beğeniler:
    123
    bence gayet hoş ve sempatik durmuş, 4. deki pembe saçlı kız utangaç mı ona göre bi bakıcam.

6. Tirisumakinat

Emekli

Alınan Beğeniler:
    23
    Sayılır ama utangaç olmayan karakter var mavi saçlı olan.Çok bir beklentin olmasın ama konu olarak kötü değil harem olarak klasik ana karakter her yerde utanır.Savaş(dövüş) sahneleri olarak kaliteli denilebilir kısacası bir baka bilirsin ama devrim yaratanda bir harem değildi onuda göz önünde bulundurman iyi olur iyi günler.
    byebyebye

TheUmi bunu beğendi.