1. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  2. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Beklemede Kemono no souja erin çeviri isteği

'Anime Çeviri İstekleri' forumunda wolf57 tarafından 19 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. wolf57

wolf57 Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, ben bu animenin çevrilmesini istiyorum. Puanı yüksek ve incelemeleride gayet iyi. Çeviren kişi işleri nedeniyle 16 bölüm çevirebilmiş. O yüzden yarıda kaldı. Ben sizin sıfırdan çevirmenizi tavsiye ediyorum. Değerli zamanınızı ayırabilirsiniz umarım. Başarılar size bye
    https://myanimelist.net/anime/5420/Kemono_no_Souja_Erin

Konu: Erin, veteriner olan annesinin savaşan bir yılan topluluğunu öldürdüğü iddiası sonucu idamının ardından yetim kalır. Bir arı yetiştiricisi tarafından bakılan Erin'in en azami yaratıkları bile bir müzik aleti çalıyormuşçasına kontrol edebilmek gibi bir yeteneği vardır. Erin, günün birinde dağlarda hayvanların kralıyla karşılaşır ve kendisi de bir veteriner olmaya karar verir. Ancak bu kararı, sonunda bir krallığın kaderini kendi ellerinde bulacağı bir maceraya dönüşecektir.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

#1 wolf57, 19 Ocak 2017
    Son düzenleme: 21 Ocak 2017
  2. NatsuiReitsu

NatsuiReitsu Webmaster
    Site Yöneticisi

Alınan Beğeniler:
    81
    Şuan sezon başlangıcından dolayı bütün çevirmenlerimiz oldukça yoğun. Yakın zamanda isteğinizi çevirmeye çalışacağız.. Bizi takipte kalın :120:

wolf57 bunu beğendi.
  3. wolf57

wolf57 Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lütfen değerlendirin. Ayrıca konu, resim ve video ekledim bye