1. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  2. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Eski Animeleri Göremiyoruz Neden Acaba?

'Şikayet, İstek ve Önerileriniz' forumunda djsenol44 tarafından 4 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

1. djsenol44

djsenol44 Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Öncelikle Merhabalar.
    Bayadırlı takip ettiğim bir konu olarak açmak istediğim ve açmaya çalışamadığım bir konuydu bu arkadaşlar.
    Şimdi benim gibi düşünen kişiler var mıdır yok mudur bilmem ama herkesin klasik sevdiği animeleri vardır 100%1 000 000 :D ama Tam en heyecanlı yerine gelmeye yakın ya güncelleme gelmemiştir yada sitenin çevirmeni iş başında değildir vs. vs. doğal afetler söz konusu... giriyorsun siteye araştıryorsun animeyi bakıyorsun yapım yılına 1900 bilmem kaç seriye bakıyorsun finali atıyorum 200 küsürde bitmiş;sen 110 larda kalmışsın...
    Eeee zoruna gider adamın hele ki japon kültürüne göre tabir edersek (OTAKU = çevir koy ver gelsin Şakir ABEYYY :D ANİME SEVERLER:::: HASTASIYIZ DEDE :D) Küfür bile edeni gördüm ben :D ---falan animenin serisi yarıda kaldı bi bitirmediler çeviriyi kanka ne yapcaz .......m. Diye.

Neyse fazla uzatmadan konuya dönelim bunun gibi birtakım sevilen animelerin çevirileri veyahut upload ları eksik neyazık ki sevgili animeseverler. :(((
    Bende bu konuda değerli dostlarımızın vede özellikle AOİFANSUB Reislerimizin diğer animeseverlerle veya hepbirlikte elele bu işe bir çözüm bulabileceğimize bir kanaat getirerek Saygıyla Sizden rica Ederek vede ESKİ ANİMELERİMİZDE YAŞASIN diyerek hepinizden yardım eli uzatmanızı bekliyorum...

Saygılarımla
    djsenol44
    animesever
    maxresdefault.jpg

TheUmi ve Vuats bunu beğendi.