1. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  2. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

TAMAMLANDI Kimetsu no Yaiba: Yuukaku-hen

'Tamamlanmış Anime Projeleri' forumunda Vuats tarafından 30 Kasım 2021 tarihinde açılan konu

1. mhmtclkknt

mhmtclkknt Aktif Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Teşekkürler.

Vuats bunu beğendi.
  2. Vuats

Vuats Sama
    Site Yöneticisi

Alınan Beğeniler:
    181
    8 Eylül, 2022 Güncellemesi:
    WEB sürümü BD ile değiştirip güvenli ayarlarda tekrar encodelayayım derken dümdüz bir güncelleme olmasını istemediğimden ötürü çeviride geliştirmek istediğim kısımlarda değiştirmeler, görece iyileştirmeler yaptım. Karakterlere daha uygun olması açısından kullandığım bazı ifadeleri değiştirirken, bazılarını tamamen eledim. Eski web sürümlerini telegramdan ve indirme seçeneklerinden kaldırarak yerine blu-ray seçenekleri koydum.

Kısacası kaynak olarak kullandığım yeni çıkan blu-ray diskler sayesinde görsel açıdan net bir iyileştirmeye; diyalog açısından da serinin tonuna, en azından benim düşünceme göre, daha uygun ufak değişikliklere ve anlamayı kolaylaştıracak düzeltmelere gidildi. Herkese gösterişli seyirler!

3. mellike

mellike Aktif Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Arşiv için indiriyorum, teşekkürler!

Vuats bunu beğendi.
  4. beko52

beko52 Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık kolay gelsin.

Vuats bunu beğendi.